Keuken

 

Ontwerp: Keuken

Locatie: Diemen

 

17007_2 Keuken Fam. Poster 3-3D Impressie      17007_2 Keuken Fam. Poster 3-Aanzichten, materialen17007 kamerzicht      17007 keukenzicht

 

Dit is een ontwerp voor een open keuken. In de aansluitende kamer is veel berken gebruikt en dat moest terug komen in het ontwerp van de keuken. Modern en Scandinavisch was de stijl waar de bewoners van houden.

Gekozen is daarom voor veel berken maar toch ook wit in de bovenkasten en pastel glas op de wand boven het aanrechtblad.

Omdat het een kleine keuken is heb ik de bovenkasten niet helemaal tot onder dicht gemaakt. Door de onderste berken open vakken lijkt alles wat doorzichtiger, ruimer. Ook is er niet voor bovenkasten boven het kookgedeelte gekozen om diezelfde reden. Ruimte creëren.

Vaatwasser en koelkast zitten in gebouwd in de onderkasten.

Verder is er opbergruimte in de ladekast en de bovenkasten. Naast de combi magnetron is een kruidenkastje en eronder een lade.

 

 

17007 panorama foto met video teken

 

 

Contact me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>