Over mij

 

Monique

Interieur Ontwerp Monique Poster is een bureau voor interieurontwerpen, kleuradvies, woninginrichting advies, en digitale verkoopstyling. Voor particulieren en bedrijven.

Mijn naam is Monique Poster. Altijd creatief bezig geweest met illustreren, kledingontwerpen en maken, knutselen en tekenen. Heb een MO teken opleiding gedaan en een opleiding tot tandartsassistente. Dat heb ik jaren als beroep gehad.

Ik ben getrouwd met een meubelmaker/timmerman, nu calculator in de interieurbouw. Daardoor ben ik uiteindelijk toch  een opleiding interieurarchitectuur gaan volgen . Die ik in 2011 heb afgerond.

Verder heb ik geleerd om te werken met het 3D tekenprogramma Palettecad. Wat ik o.a. gebruik bij digitale verkoopstyling. Het is een zeer realistisch programma waarbij ik de klant zelfs door de ruimte kan laten lopen met een ipad zodat hij de nieuwe situatie zelf kan aanschouwen.

Toen kon ik van mijn hobby mijn beroep gaan maken en startte “Interieur Ontwerp Monique Poster”.

In 2015 heb ik een cursus kleuradvies 1 bij de NIA gevolgd. In 2016 de vervolgcursus kleuradvies 2.

 

Van Inspiratie naar realisatie:

Mijn inspiratie haal ik uit allerlei dagelijkse dingen. Bijvoorbeeld: de natuur, de mensen, de straat en natuurlijk de woonbladen en de beurzen die ik bezoek in binnen en buitenland. Die ideeën kan ik samen met u omzetten in een sfeervol ontwerp die aansluit bij uw persoonlijke leefstijl.

Een interieur ontwerp begint dan ook altijd met de vragen:

  • Wat zijn uw wensen?
  • Wat zijn uw gewoonten?
  • Wat vind u mooi?
  • Wat inspireert u?

Want daardoor creëer je een persoonlijke leefstijl. Waarin zeker ook plaats is voor eigen objecten en herinneringen. Belangrijk is namelijk dat uw huis geen toonzaal wordt maar een thuis waarin geleefd wordt en u zich prettig voelt.

Mocht u interesse hebben of meer willen weten. Neem dan gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet

Monique Poster

Contact me !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>