Werkwijze en plan van aanpak.

DSCN6954

Interieurontwerp:

Interieur Ontwerp Monique Poster maakt voor u een kleuradvies, interieuradvies of een interieurontwerp voor een volledige ruimte of voor één meubelstuk. Ik maak graag een interieurontwerp volledig op basis van de met u besproken wensen.

Realisatie:

Naast het ontwerp heb ik ook de mogelijkheid om het plan te realiseren. Ik werk nauw samen met verschillende professionals. En zal in goed overleg met u deze realisatie coördineren.

Plan van aanpak:

Als eerste kom ik naar u toe voor een gesprek over uw wensen en dromen. Ik vind het belangrijk dat het advies of ontwerp volledig aansluit bij uw wensen. Daarom werk ik in fases.

  • kennismakingsgesprek waarin we praten over het soort advies, welke wensen en voorkeuren u heeft. Wat zijn de mogelijkheden. Ook maak ik dan al wat foto,s van de ruimte. De kosten voor dit gesprek zijn gratis.
  • daar ga ik mee aan de slag om een schets ontwerp voor u te maken, Kleur/sfeer en materiaal collage op basis van de doorgesproken ideeën.
  • op de volgende afspraak presenteer ik het schets ontwerp. Dit kan bij u thuis of hier op kantoor.
  • Daarna maak ik een voorlopig ontwerp met 3D beelden, plattegronden en stalen.
  • Dan volgt een uitgewerkt definitief ontwerp met de aanpassingen die we hebben besproken. Kleuren en materialen worden vastgelegd.
  • daarna zijn er twee mogelijkheden : of u gaat zelf aan de slag met het ontwerp, of ik kan het voor u gaan realiseren.

Contact me !

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>